About

PrezOom is een onderdeel van Presume een fullservice reclamebureau wat zich specialiseert in het ontwikkelen van webapllicaties, websites en logo’s en huisstijlen.

Steeds vaker was er vraag naar of dat wij ook de fotografie voor de sites konden verzorgen, daardoor is PrezOom ontstaan, wat zich inmiddels niet alleen meer richt op Bedrijfs en Reclamefotografie, maar ook o.a uw Bruidsreportage, Kidsshoot, Modellenshoot of Groepsshoots kan verzorgen.

Fotograferen begon bij mij eigenlijk al op zeer jonge leeftijd toen ik een camera van mijn ouders kreeg en op vakantie foto’s maakte.
Toen ik op de H.A.V.O zat was ik inmiddels zo ver dat ik al menig bekende artiest op de gevoelige plaat had gelegd. Ik werkte regelmatig met bands en ging veel naar concerten en optredens waar ik dan uiteraard ook foto’s van maakte.
Vanaf 2002 werd ik steeds vaker door vrienden en kennisen gevraagd voor familie en baby shootjes.
Ik ben me daar toen ik gaan verdiepen en ontdekte al snel Newborn fotografie, iets wat in Nederland eigenlijk helemaal niet gedaan werd.
Inmiddels waren de baby en kidsshoot wel vaste prik geworden voor mij, en besloot ik om de newborn shoot te gaan introduceren voor een spotgoedkope prijs om deze zo een beetje te promoten in Nederland. Mede daardoor is het balletje steeds verder gaan rollen en nu 10 jaar verder zijn de newborn, baby en kidsshoots nog steeds shoots die ik met veel liefde doe.
Maar uiteraard heb ik me de afgelopen 10jaar verder ontwikkeld en doe ik naast kleine hummeltjes fotograferen ook modellen, bolle buiken en weddingshoots..
Sinds 2011 ben ik ook begonnen met stockfotografie.

Advertenties
Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: